Opname WKZ, dag 8

Merel heeft het omslagpunt nu wel bereikt lijkt het. Wij zijn blij……Merel nog wat minder.

De hoofdpijn blijft natuurlijk een ding maar dat hoort er helaas bij de komende weken. Het is de bedoeling dat dit steeds minder gaat worden. Het overgeven is nog niet helemaal weg, soms gaat het nog even mis maar vergeleken bij de afgelopen dagen is het zoveel beter geworden.

Met de spraak gaat het ook steeds beter. Ze kletst alweer hele verhalen als ze zich goed voelt. Uitval van woorden komt nog wel voor maar vooral wanneer ze moe is en nog zeer beperkt. Ze kan dan soms woorden niet vinden maar geeft dan een beschrijving (bijvoorbeeld rond knapperig ding: beschuitje) of spelt het woord wat ze wil zeggen. Het zal de komende periode zeker nog aandacht en tijd nodig hebben.

Vandaag staat in het teken van nog meer in beweging komen. Vanochtend heeft haar lievelingsverpleegkundige voor het eerst de wond en haar haren gewassen. Dat vond ze heel eng maar wel lekker na een week. Ook daar knap je weer van op….

Wij gaan vandaag ons best doen om wat meer uit de kamer te komen en hopen dat ze snel naar huis mag om veder te herstellen en revalideren…

Thuis herstel je uiteindelijk het beste volgens iedereen hier!!!

Hoeveel nachtjes slapen nog???

We gaan het zien!

 

5 antwoorden op “Opname WKZ, dag 8”

 1. Je ziet er weer een stuk beter uit lieve Meer!! Wat ontzettend fijn dat je het omslagpunt hebt bereikt. En nog altijd geen aanvallen gehad, top! Een dikke knuffel voor iedereen van ons!

 2. Lieve Merel en familie ,

  Wat fijn dat het beter met je gaat,helaas nog wel hoofdpijn. Maar gelukkig gaat het verder beter !
  We lezen iedere dag je bloq Merel. We leven met je mee en hopen op een spoedig herstel !
  We denken aan je !
  Hopenlijk kun je snel naar huis !
  Liefs Heino , Pieta , Dylan en Amy van Pijkeren

 3. Dag Merel en familie,
  Goed om te lezen dat je toch met kleine stapjes vooruit gaat. Ik kan me voorstellen dat het voor jou nog erg zwaar is maar heel goed dat je telkens weer de moed verzameld om op te krabbelen. Alle sterkte gewenst en ook groeten aan je familie, hou je taai 👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.