Opname WKZ, dag 9

Gisteren stond de dag verder in het teken van steeds eventjes in en uit bed. Overdag heeft Merel nog regelmatig geslapen met regelmatig barstende hoofdpijn.

Na het avondeten ging het langzaam beter en kreeg ze weer praatjes. We zijn aan de wandel geweest, hebben even tafelvoetbal gespeeld en hebben samen even televisie gekeken.

Merel geeft zelf aan dat ze zich ’s avonds beter lijkt te voelen omdat het dan donker is en rustiger in de gangen etc. Dit geeft minder prikkels en dat vindt ze prettig.

 

Het bezoekje van de Clinic Clowns was wat dat betreft niet aan haar besteed: teveel prikkels en gedoe.

 

 

 

 

 

De zwelling is bijna helemaal weggetrokken.  Wanneer ze haar haar normaal doet is er niets meer te zien van het litteken en de wond.

Dit is natuurlijk erg  belangrijk voor een meisje van 15.

Gezien het feit dat ze gisteren na de ochtend niet meer heeft overgegeven en de hele dag zelf heeft gedronken en gegeten hopen we dat ze snel naar huis mag. Ze vindt het hier prima en vindt het spannend om naar huis te gaan maar voor haar verdere herstel is het wel beter om lekker thuis te zijn.  Ondanks alle goede zorgen hier krijg je thuis meer rust.  En zeg nou zelf: iedereen is toch het liefste lekker thuis in zijn of haar vertrouwde omgeving.

De artsen komen straks langs om het te overleggen en te bespreken….

Super bedankt voor alle post!

Jullie horen van ons, fijne dag allemaal!

 

2 antwoorden op “Opname WKZ, dag 9”

  1. Fijn om te lezen! Hoop dat je inderdaad snel naar huis mag! Home sweet home!
    Heb veel bewondering voor je!!
    Groetjes, Jeannette

  2. Weer een stap verder, naar huis! goed zeg. En je hebt er mooi weer bij. Hoop dat jullie er met elkaar van kunnen genieten.
    Groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.