Twee dagen thuis!

Twee dagen thuis, dat is best wennen maar wel heerlijk rustig. Merel zag er tegenop maar geeft aan dat ze zich thuis beter voelt dan in het ziekenhuis. Ze wil alleen een beetje te snel. Ze baalt ervan dat haar zicht nog zo slecht is en is bang dat dit nooit meer helemaal goed zal komen. Ze ziet nu dingen dubbel of zelfs vier keer en dat is best lastig en veroorzaakt  voor haar gevoel ook extra hoofdpijn.

De post die ze krijgt verdeelt ze over de dag en steeds leest ze een of meerdere kaarten. Ze blijft het ontzettend lief vinden al die mensen die de moeite nemen om haar wat te sturen of te schrijven, bedankt schatjes zegt ze!!

Lezen en praten is ook nog moeilijk. Sommige woorden is ze helemaal kwijt zoals we al eerder schreven. Dit heeft tijd nodig en hiervoor zal straks ook de logopedist worden ingezet.

De hoofdpijn is nog aanwezig maar met de nodige medicatie redelijk onder controle te houden. Ze heeft sinds aan aantal dagen niet meer overgegeven en het eten en drinken gaat steeds beter. We doen ons best om de 3 kilo er weer aan te krijgen.

Vanmiddag kwam de huisarts om haar hoofdwond te controleren. Deze zag er mooi uit. Na controle mochten de bijna 50 hechtingen eruit. Oscar moest bijlichten met zijn mobiele telefoon.

Dat was even pijnlijk maar gaf, toen de laatste bij haar oor eruit was, echt verlichting. Het lachen deed nu een stuk minder pijn. En lachen daar houden we van!

Gezellig dat je weer mee las.

Voor straks een heel fijn en zonnig weekend gewenst!

 

 

 

2 antwoorden op “Twee dagen thuis!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.