Even wat minder….

Thuis zijn is voor iedereen fijn. Toch maakte Merel zich de afgelopen dagen steeds meer zorgen over haar zicht. Ze ziet met beide ogen afzonderlijk goed maar zodra ze met twee ogen kijkt ziet ze alles dubbel. Beelden overlappen elkaar. Naast het feit dat dit vervelend is veroorzaakt het ook extra hoofdpijn en wordt ze er erg moe van.

Hierover hebben we contact gehad met de verpleegkundig specialist vanuit het WKZ. Bij de verpleegkundig specialist kunnen we altijd terecht met al onze vragen, echt heel fijn! Ze heeft Merel ook in het voortraject begeleid.

Vanmiddag belde ze dat, na overleg met de neurochirurg, het verstandig is dat Merel op korte termijn wordt gezien door de afdeling oogheelkunde. We krijgen hiervoor zo snel mogelijk een oproep en hopen dat er dan voor Merel snel duidelijkheid komt wat betreft haar slechte zien.

Naast wat minder nieuws kreeg Merel vanmiddag ook een telefoontje van haar mentor dat haar klasgenoten en docenten van het Lambert Franckens College in Elburg 350,- hebben opgehaald voor het Epilepsiefonds.

Geweldig vindt ze het! Bedankt allemaal! Jullie zijn toppers!

Natuurlijk ook alle andere donateurs die geld hebben gestort……BEDANKT!!!!!!

De teller staat ondertussen op:  1560,- euro.

Een mega hoog bedrag dat ze nooit had durven dromen. De teller blijft nog doorlopen tot volgende week vrijdag.

Vanmiddag is de rolstoel binnen gekomen. Als Merel er goed genoeg voor is wil ze volgende week de Epilepsie Nightwalk mee “lopen” in haar rolstoel. Als haar toestand het nog niet toelaat zullen familie en vrienden in haar plaats lopen.

Merel of je nu wel of niet meegaat, we vinden je nu al een kanjer omdat je je zo inzet om geld op te halen voor het epilepsiefonds!!!!

We zijn zo trots op je!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.