Artikel in de Stentor

Vandaag is mijn artikel in de Stentor geplaatst. Fijn ik op deze manier kan bijdragen om meer bekendheid te geven aan epilepsie!

                             

Er is nog zoveel meer onderzoek nodig om het leven van epilepsie patiënten dragelijker te maken.

Mochten jullie het niet gelezen hebben, hier volgen een paar linkjes:

https://www.destentor.nl/nunspeet/merel-15-uit-nunspeet-blogt-over-haar-epilepsie-het-blijft-in-mijn-hoofd-zitten-dat-er-elk-moment-iets-kan-gebeuren~a363ddf9/

7 antwoorden op “Artikel in de Stentor”

 1. Wauw Merel! Wat een heftige periode heb jij achter de rug!
  Wij hebben elkaar een paar keer gezien in het SEIN vorig jaar… Mijn dochter Roos (www.dewereldvanklaproos.nl / FB dewereldvanklaproos ) was daar tegelijk met jou opgenomen. Misschien herinner je haar nog; 6 jaar jong en in een roze met oranje rolstoel… Ze was daar van begin november tot eind januari.
  Ontzettend bijzonder om jouw verhaal te mogen lezen. En super goed dat je via je blog en de media meer bekendheid aan epilepsie wilt geven (dat is precies de reden dat ik blog!).
  Ik wens jou een hele mooie toekomst en hoop dat het epilepsiemonster voorgoed uit jouw mooie koppie verdreven is!

  Liefs Iris

 2. Hoi Merel, wat fijn om een verhaal te lezen van iemand die bijna alles heeft meegemaakt op dezelfde manier zoals ik dat heb meegemaakt! Het lijkt me erg leuk om contact met jou te hebben, aangezien ik ook geopereerd ben 🙂

 3. Wauw heel veel respect voor jouw verhaal. Je vertelt op een hele open manier over wat epilepsie met je leven doet. Ontzettend knap. Blijf zo open en eerlijk; je helpt er veel mensen mee. Je bent een topper!!

 4. Wat een weg heb je al gegaan… Ik hoop van harte dat je herstel verder goed zal verlopen! Onze zoon heeft in juni zijn eerste aanval gehad (tonisch/clonisch) en heeft daarna een periode nog gemiddeld 1 x in de 2 weken aanvallen gehad. Is nu met medicatie 8 weken aanvalsvrij. Maar voor je er zelf mee te maken hebt, is het haast niet te bevatten wat epilepsie met het hele gezin doet. Fijn dat je het op deze manier onder de aandacht brengt.

 5. Hallo Merel,
  Wat heb je mooi geschreven in de stentor. Mijn man is 4 jaar geleden geopereerd en sindsdien aanvalsvrij!
  Epilepsie heeft een enorme me impact op je leven en dat van de mensen om je heen. Mijn man heeft pas laat epilepsie gekregen op zijn 30e de eerste aanval. Langzaam maar zeker werd het steeds erger en moeilijker instelbaar. Op een geven moment zijn we bij het sein terechtgekomen. Daar was de conclusie je wordt nooit aanvalsvrij op medicijnen, toen zij we verder gaan zoeken. In onze zoek tocht bleek dat de mijn man een operabele vorm van epilepsie had. We zijn zo dankbaar dat dit mogelijk was. We hebben nu weer ern nornaal leven zoals alle andere gezinnen. Het was de zware hersteltijd zeker waard!
  Mooi dat je je verhaal deelt, want ook wij konden maar weinig informatie vinden over ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.