Mijn wereldje staat weer (even) op zijn kop

Dinsdagavond, na het bezoek van Omroep Gelderland, kreeg ik hele nare steken in mijn hoofd aan de kant van mijn litteken. Het voelde alsof er van binnenuit iets scherps door mijn hoofd werd gestoken, en ik kreeg een zeurende hoofdpijn.

Toen mama goed ging kijken met een felle lamp zag ze een soort van pus uit mijn hoofd komen. De wond zag er onrustig uit.

Toen we de volgende dag naar het UMC belden om te vragen of dit kwaad kon was het antwoord van de dienstdoende arts dat we gelijk naar Utrecht moesten komen.

Ik was de ochtend gewoon naar school gegaan en had daar het gevoel sinds maanden dat ik weer epileptische activiteit voelde in mijn hoofd. In het ziekenhuis is er gelijk bloed afgenomen en hebben verschillende artsen de situatie bekeken.

Het lijkt erop dat ik een ontsteking heb opgelopen aan de oppervlakte van mijn schedel/wond. Hiervoor hebben ze nu een hele zware antibioticakuur ingezet.

Het is even afwachten of dit aan gaat slaan. 

Ik voel ook een soort van bultjes op mijn hoofd. Een ander scenario kan zijn dat de schroefjes waarmee de titaniumplaatjes in mijn hoofd zijn vastgezet worden afgestoten door mijn lichaam. Als dit het geval is zal ik weer een operatie moeten ondergaan.

Zwaar balen dit….

Ik hoop maar dat de kuur aanslaat en het hierbij blijft!

Ik wil positief blijven en ervoor gaan…..komende week moet ik weer terug naar mijn eigen neurochirurg om het goed te laten bekijken.

Gisteravond is een korte versie van het interview met Omroep Gelderland online gekomen bij RTV Nunspeet.  Het filmpje is via RTV Nunspeet en op Youtube te zien:

3 antwoorden op “Mijn wereldje staat weer (even) op zijn kop”

  1. Wat ontzettend vervelend voor je! Hopelijk slaat de antibiotica goed aan en is de ontsteking snel verdwenen. We duimen voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.