Aanval

Gisterochtend terwijl ik thuis aan de keukentafel koffie zat te drinken gebeurde het: ik kreeg na ruim 3 maanden weer een aanval met staren, schokken, en huilen………echt @!%$!@!!!!!  

Ik ben er van best van geschrokken maar hoop zo dat het komt door de ontsteking en de zware antibiotica kuur die ik op het moment krijg.

Ik hoop zo dat dit tijdelijk is en de operatie niet voor niks is geweest…het was zooo ongelooflijk fijn om 3 maanden rust te hebben in mijn hoofd en geen aanvallen meer te hebben.

Ik wil gewoon positief blijven denken en niet bij de pakken neer gaan zitten. Ik hou jullie op de hoogte en hoop snel beter nieuws te kunnen melden….

Geniet van elke dag allemaal!

Tot snel!

Liefs Merel

4 antwoorden op “Aanval”

  1. Hee Merel,

    Wat ontzettend vervelend dat je toch weer een aanval hebt gehad. Maar wat goed dat je zo positief en vechtlustig blijft. Hopelijk komt het inderdaad door de ontsteking en is het van korte duur.
    Hou je haaks.

    Groetjes

  2. Hey meid, Ik vind het super knap dat je alles eruit kan gooien als je weer een aanval hebt gehad. ik kreeg in maart 2018 mijn eerste aanval zomaar, niks aan de hand en werd wakker bij mijn vriend in huis helemaal moe en dacht dat ik een hart aanval had gehad “gelukkig was dat niet zo” zinsdien hoefde ik hier niks mee dit kon eenmalig zijn. een half jaar later kreeg ik het opnieuw. eind oktober 2018 ik baalde zo ontzettend ik moest stoppen met mijn rijbewijs te behalen en ik had net werk gevonden en moest dit stopzetten.. nu 2019 heb ik er door rare kwalen gekregen paniekaanvallen altijd piekeren elke dag weer ben ik bang op mijn werk ik doe met machines en daarom erg bezorgt als ik daar bezig ben! ik vind het zo knap van je hoe je in het leven staat! blijf trots op jezelf je kan het, en ik duim voor je dat het je laatste aanval was !! ga vooral zo door je komt er wel! en dat je epilepsie hebt maakt je geen ander mens ze horen je te accepteren waar jij ook bent! wens je veel geluk toe in de toekomst ga ervoor! “xxx”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.