Koffiegast bij Rob Kleys

Radio en tv Gelderland besteden aandacht aan epilepsie!

Hoe leuk, ik was uitgenodigd als koffiegast bij Rob Kleys van radio Gelderland.

Toen ik gevraagd werd als koffiegast, was mijn verhaal over epilepsie en de hersenoperatie nog een “succesverhaal” in mijn beleving.

Ik had de hersenoperatie achter de rug en was al 3,5 maand aanval vrij. Wat kan er dan veel veranderen in een week tijd. Vorige week schreef ik dat ik weer een aanval had gehad, vanaf dat moment zijn het er weer meerdere per dag:  zwaar $#@^%*!!!!!! Als je begrijpt wat ik bedoel.

Even was de grond onder mijn voeten weg geslagen, verdriet, balen, boos noem maar op. Maar ik ga niet opgeven ik ga die epilepsie niet laten winnen en mijn leven helemaal laten bepalen. Buiten de aanvallen om ben ik gewoon Merel en dan wil ik graag zo houden.

Ik heb besloten om toch te proberen om mijn verhaal te vertellen op de radio.

Als er dan een aanval komt dan is dat maar zo. Samen met mama zijn we naar Arnhem gereden. In de studio werden we hartelijk ontvangen en kregen wij cappuccino met soesjes. Ik vond het een hele belevenis om in de studio aanwezig te zijn, het was gezellig en gemoedelijk met Rob en voor ik het wist was het interview al afgelopen. Ik hoop dat ik mijn verhaal door het interview nog wat beter heb kunnen toelichten. Na afloop van het interview kreeg ik een rondleiding door het gebouw van omroep Gelderland.

Indrukwekkend om de hele redactie aan het werk te zien, 160 mensen werken er bij omroep Gelderland. Ik mocht ook een kijkje nemen in de studio’s, echt gaaf om een keer gezien te hebben.

Vandaag wordt mijn eerder opgenomen filmpje uitgezonden tijdens de nieuwsuitzendingen vanaf 17.00u op TV Gelderland.

Medewerkers van omroep Gelderland bedankt voor de aandacht die jullie op deze manier schenken aan epilepsie. Doordat er op verschillende manieren bekendheid aan gegeven wordt, blijf ik hopen dat er meer begrip komt voor mensen met epilepsie!!!

Liefs Merel

2 antwoorden op “Koffiegast bij Rob Kleys”

  1. Lieve Merel, wat bijzonder knap van je dat je dit hebt gedaan ondanks de aanvallen van de afgelopen dagen. Je blijft een topper. En natuurlijk hoop ik dat er steeds meer aandacht komt voor deze verschrikkelijke ziekte. Voor jou en voor al die anderen!!
    liefs Willy

  2. Hallo Merel!
    Wat fijn dat jij een blog hebt. Wij zijn ook een keer bij radio Gelderland geweest. Super leuk! Niet vanwege de epilepsie bij onze dochter maar omdat ze samen met haar broer de hobby hebben: living statue. Door haar epilepsie word ze beperkt met een x aantal dingen. Dit kan en mag ze wel.
    Onze dochter is net 16 . Ik vind het heel goed en stoer van je dat je een blog hebt!
    Mijn wens voor jouw, dat je zo min mogelijk,(liever helemaal niet) last hebt van de epilepsie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.