Aanvallen, opbouw, WKZ en SEIN

Beste allemaal,
Het is alweer een tijdje terug dat ik geschreven heb op mijn blog.
Het ging de afgelopen weken niet zo goed. Ik had weer aanvallen @&%, waar ik moe en onzeker van werd. Daarom ben ik wat minder bezig geweest met mijn blog.

Ik heb dan geen energie en zin om iets te schrijven of een filmpje op te nemen.
De wond op mijn hoofd is nog steeds onrustig, maar na het gebruik van Betadine shampoo lijkt het erop dat hij langzaam geneest.

De aanvallen zijn af en toe terug en het is lastig om de revalidatie hierop aan te passen.
Ik vind het iedere week leuk om naar de Vogellanden (revalidatiecentrum) te gaan. Ze helpen mij om mijn conditie op te bouwen en denken mee over hoe ik mijn leven weer op kan pakken. Ik ben de afgelopen weken verschillende keren in het WKZ en bij SEIN geweest voor gesprekken met mijn neurologen en ook mijn neuropsycholoog om te bespreken hoe nu verder. Er is besloten om weer een 24 uurs EEG te maken, om te kijken wat er allemaal gebeurt in mijn hersenen.
Na de EEG gaan we samen met de artsen besluiten hoe we verder gaan met mijn
hersteltraject en of het wel of niet slim is om mijn epilepsie medicatie af te gaan bouwen. Als de EEG positief is kunnen we gaan beginnen met de medicijnen af te bouwen. Dat is iets waar ik heel erg op hoop….

Ik word vandaag (vrijdag 8 maart) weer opgenomen in epilepsiekliniek SEIN voor een langdurige EEG. Ik kijk er best wel naar uit, ik ben benieuwd hoe het allemaal loopt.

3 antwoorden op “Aanvallen, opbouw, WKZ en SEIN”

  1. Lieve Merel,
    wat heftig allemaal weer voor je, maar ik lees gelukkig ook dat je erg positief blijft. Sterkte met alles en ik hoop voor je dat de EEG positief is en je weer een stapje verder komt.
    Ik blijf aan je denken.
    Liefs Willy

  2. Hou je vast aan de lichtpuntjes Merel! We hebben heel veel respect voor je hoe je met dit alles omgaat. We duimen voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.