Wil jij team Merel misschien steunen via een donatie?

Wie helpt mij mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor het epielepsiefonds?

Als tegenprestatie gaat er een team voor mij (ik kan zelf dan helaas niet meelopen vanwege de operatie, maar wie weet in een rolstoel :-)) een tocht lopen op 26 oktober a.s.  Je kunt een kleine donatie overmaken via de onderstaande link op  site van het epilepsiefonds via team Merel.

Met elke euro ben ik blij, alvast heel erg bedankt!

Liefs Merel

https://www.epilepsienightwalk.nl/actie/merel-pieters#

Eén antwoord op “Wil jij team Merel misschien steunen via een donatie?”

  1. Beste Merel,
    als je mensen wilt bereiken met je blog en daarmee je ook extra wilt inzetten voor het epilepsiefonds dan moet je een paar dingen aan je website aanpassen.
    Mail mij als je tips wilt (woon in de buurt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.